Legal Notice

Tietoa kotisivujen tekijästä ja oikeuksista.Tässä julkaisujärjestelmässä olevat tiedot, tietokannat, ohjelmistot, sisältö, liikemerkit, palvelut, tavaramerkit, kuvat, teksti, videoesitykset, ääni ja muut materiaalit ovat tekijänoikeus-, tavaramerkki- ja muiden soveltuvien lakien ja sopimusehtojen alaisia ja suojaamia. Ellei toisin ole ilmoitettu.

Järjestelmään liittyviä komponentteja ja ohjelmointia ei saa käyttää millään tavalla ilman julkaisujärjestelmän valmistajan Creative Preludi lupaa. Muutakaan materiaalia ei saa käyttää ilman sisältöä hallinnoivan yrityksen lupaa. Tämän sivuston sisällöstä vastaa Kokkolan Kaupunginteatteri.

Sivuston käyttäjä voi kopioida omaan yksityiseen käyttöönsä kuvan tai muuta sisältöä sivustolta, mutta kaikenlainen kaupallinen käyttö on ehdottomasti kielletty. Tältä sivustolta saattaa mennä linkkejä ulkopuolisiin sivustoihin, joiden tekijänoikeudellisiin ratkaisuihin emme voi ottaa kantaa. Oikeudellisiin toimiin tämän sivuston käytöstä sovelletaan Suomen lakia.

Kotisivujen tekijä

Kotisivujen toimittaja Creative Preludi ei ole vastuussa sivuston sisällöstä, joista on maininta erikseen mahdollisissa toimitusehdoissa tai sivuston julkaisijan omissa ”legal notice” osiossa.

Creative Preludin toiminta rajoittuu palvelinratkaisujen ja järjestelmien kehittämiseen, internetsivujen valmistukseen, sisällön tuottamiseen, hakukoneoptimointiin ja muihin ICT ratkaisuihin.