Teatterin ohjelmisto

Kokkolan kaupunginteatterissa esityksiä kahdella näyttämöllä. Tervetuloa!

TEATTERI PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN MUUTOKSIIN
JACKSON HAINESIN TARINA
Kamarimusikaali

Tulossa vierailulle lokakuussa!

Aikansa superjulkkis, kahden mantereen valloittaja ja hovien lemmikki, luistelija Jackson Haines (1838–1875) kohtasi matkansa pään syrjäisen Kokkolan hautausmaalla.

Haines oli nykyaikaisen taitoluistelun perustaja, joka kehitti omat luistinmallinsa ja yhdisti luistelun ja musiikin aivan uudella tavalla. Hänen esitystensä taustalla soivat niin ooppera, mustalaismusiikki, wieniläisvalssit kuin rekilaulutkin.

Valloitettuaan amerikkalaisen yleisön hän jätti nuoren perheensä ja kiersi yksitoista vuotta yleisön suosion saattelemana kaikissa Euroopan metropoleissa. Mitä hän matkallaan etsi vai mitä hän pakeni? Ja mitä tapahtui viimeisellä salaperäisellä matkalla Kokkolaan? Siitä kertoo kamarimusikaali JACKSON HAINESIN TARINA.

Käsikirjoitus ja ohjaus Jukka-Pekka Rotko.

Mika Paasivaaran värikkään alkuperäismusiikin on sovittanut Kari Pappinen. Laulurooleissa esiintyvät Hannu Ilmolahti, Mari Sillanpää, Minna-Leena Lahti, Jouni Nikula ja Olli Peltoniemi. Esitystä säestävät Teresa Myllykangas piano, Noora-Kaisa Salo-Peltokoski klarinetti ja Veera Luomala sello.

Esitykset Kokkolan Raatihuoneella 11.–13. 8. ja Kokkolan kaupunginteatterin Katariinan Kamarissa 6.–14.10.2017.kuva Michael Neunstedt


JACKSON HAINESIN TARINA

RAATIHUONEELLA/KATARIINAN KAMARISSA

  • Esitykset Kokkolan Raatihuoneella 11.–13. 8. ja Kokkolan kaupunginteatterin Katariinan Kamarissa 6.–14.10.2017.
  • Liput 20 € tulevat myyntiin maaliskuussa
  • Esityksen kesto noin 1 tunti 10 minuuttia (ei väliaikaa).