Teatterin ohjelmisto

Kokkolan kaupunginteatterissa esityksiä kahdella näyttämöllä. Tervetuloa!

TEATTERI PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN MUUTOKSIIN
Siukosaari – Virtanen – Vuorinen – Björkbacka:

LYMYILEVÄ KOKKOLA -REVYY

Myötälaitainen välipohjalaisilottelu

Edellisestä suomenkielisestä Kokkola-revyystä on kulunut jo vuosia, mutta nyt perinne viimein jatkuu Kokkolan kaupunginteatterissa. Lymyilevä Kokkola -revyy ei jätä yhtään Kokko-kiveä kääntämättä, kun käsittelyyn tulee omintakeisen välipohjalaisen identiteetin metsästys korkeataiteellisen suureellisena saippuaoopperana.

Tanssien ja laulujen siivittämässä revyyssä viiltävään tarkasteluun pääsevät mm. keskipohjalainen yrittäjyys, kansainvälistyvä koulutus sekä pontevien paikallisten jalkapalloseurojen tiivis ja hedelmällinen yhteistyö. Kunnallispolitiikan salaisimmat kiemurat joutuvat suurennuslasin alle samalla, kun paikallishistorian keskeisimmistä käänteistä kerrotaan armoton totuus. Revyyn riento vie matkalle halkokarikkoisesta ammoisuudesta hällä-väli-pohjalaisuuden futuristisimpiin aikakonevisioihin.

Tajunnanräjäyttävän ajankohtaisen revyyn sketsit, joissa lokaali muuttuu globaaliksi ja toisinpäin, ovat lähtöisin Ilkka Siukosaaren, Kimmo Virtasen, Juha Vuorisen ja Hannu Björkbackan yhteisluotsaamasta kynästä, jonka kärki pysyy terävänä pikkujoulukauden jälkeenkin. Revyyn ohjauksesta vastaa Kimmo Virtanen. Talon omaa näyttelijäkuntaa täydentää vierailevana tähtenä Jesse Kaikuranta. Viisihenkinen orkesteri säestää Jukka Hännisen johdolla.

Valokuva: Päivi KarjalainenSiukosaari – Virtanen – Vuorinen – Björkbacka:

LYMYILEVÄ KOKKOLA -REVYY

PÄÄNÄYTTÄMÖLLÄ

  • Ennakkoesitys 2.11.2017 klo 19
  • Ensi-ilta 3.11.2017 klo 19
  • Liput 34 € / 30 € / 26 € (sis. toimitusmaksun)

Käsikirjoitus
Ilkka Siukosaari
Kimmo Virtanen
Juha Vuorinen
Hannu Björkbacka

Ohjaus
Kimmo Virtanen

Puvustus
Tua Hautamäki

Lavastus
Annina Nevantaus

Valosuunnittelu
Veli-Matti Ersta

Äänisuunnittelu
Marko Ahokangas

Kampaukset, maskeeraus
Jonna Kauvosaari

Tarpeisto
Reetta Kinnunen