Tule meille töihin!

Julkistettu 20.2.2019

TARJOILIJA

Etsimme Teatteriravintola Lumoon tarjoilijaa. Pääset osaksi teatterin ihmeellistä maailmaa ja luomaan asiakkaillemme kokonaisvaltaisen elämyksen. Hakijoilta toivomme oma-aloitteisuutta ja halua palvella asiakkaita. Anniskelupassi katsotaan eduksi. Työ sijoittuu paljolti viikonloppuihin ja parin sadan hengen asiakasvirrat tulisi palvella hymyssä suin. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi.

Vaatimukset: Hygieniapassi

Palkka: TES

Työehtosopimus: MaRa TES

Työ alkaa: 1.3. tai sopimuksen mukaan

Lisätietoja: Ravintolapäällikkö Pepita Alasimi puh. 044 7809 220

Hakemukset: Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet

* * * *

Julkistettu 22.1.2019

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ

Kokkolan kaupunginteatteri hakee ravintolapäällikköä vastaamaan Teatteriravintola Lumon toiminnasta. Teatteriravintola vastaa asiakkaiden palvelusta ennen esitystä ja väliajalla. Hakijoilta edellytetään alan koulutusta ja kokemusta vastaavista työtehtävistä. Toivomme, että sinulla on myös halua ja osaamista kehittää ravintolamme toimintaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan tai viimeistään 15.2.2019. Työ on määräaikainen (toukokuun 2019 loppuun), mahdollisuudella jatkoon, sillä uudistamme teatteriravintolatoimintaamme. Ravintolapäällikkö toimii anniskeluravintolan vastaavana hoitajana, joten tehtävän hoitaminen edellyttää anniskelupassia.

Lisätietoja antaa talous- ja hallintojohtaja Mia Gustafsson, 050 5977 314. Hakemukset tulee toimittaa 1.2.2019 mennessä osoitteeseen Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet

* * * *

Julkistettu 8.10.2018

NAISNÄYTTELIJÄ

Kokkolan kaupunginteatteri hakee nuorta, laulutaitoista naisnäyttelijää määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2019 – 31.7.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valittavan tulisi voida jo toukokuussa osallistua syyskaudella 2019 ensi-iltansa saavan tuotannon harjoituksiin.

Teatterimme tarjoaa ihmisen kokoisen, viihtyisän ja kunnianhimoisen työyhteisön, joka toteuttaa monipuolista ohjelmistoa sekä muita oheispalveluja. Henkilökuntaa meillä 31, joista näyttelijöitä on yhdeksän.

Tiedustelut ja kuvalliset hakemukset pe 2.11. mennessä osoitteella: Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet

www.kokkolanteatteri.fi

* * * *

Julkistettu 1.8.2018

Kokkolan kaupunginteatteri hakee osa- ja määräaikaista, avustavaa

ÄÄNI- JA VALOTEKNIKKOA

Työnkuvaan kuuluu esitysten ääni- ja valoajot sekä esityksiin ja harjoituksiin liittyvä tekninen rakentaminen ja muu valo- ja äänitekninen avustaminen. Kokemus alalta katsotaan eduksi.

Hakemus 24.8. mennessä sähköpostitse osoitteeseen: Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet.
Lisätietoja tehtävästä antaa: Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet

* * *

Julkistettu 11.4.2018

OSA-AIKAINEN LIPUNMYYJÄ

Kokkolan kaupunginteatteri hakee kahta osa-aikaista asiakaspalvelun ammattilaista vastaamaan teatterin lipunmyynnistä ja asiakaspalvelusta. Lipunmyyjän työnkuvaan kuuluvat myös asiakasrekisterin ylläpito, laskutus sekä erilaiset markkinoinnin ja taloushallinnon avustavat tehtävät. Hakijoilta edellytetään kokemusta asiakaspalvelusta ja soveltuvaa koulutusta.

Työ alkaa 6.8.2018 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on Teatterialan työehtosopimuksen mukainen.

Hakemus tulee lähettää osoitteeseen Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet 4.5.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja hallintojohtaja Mia Gustafsson, ma-pe klo 14-16 050 597 7314.

* * *

Julkistettu 9.2.2018.

PUVUSTONHOITAJA

Kokkolan kaupunginteatteri hakee PUVUSTONHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Kokkolan Kaupunginteatterin tehtävänä on ylläpitää ja edistää teatteritoimintaa Kokkolan alueella ja maakunnassa. Teatterin toiminta-alueella on noin 100 000 asukasta ja se sijaitsee kaksikielisessä maakuntakeskuksessa Kokkolassa. Kokkolan Kaupunginteatterin tavoitteena on tulla tunnetuksi ammattitaitoisena ja aluettaan monipuolisesti palvelevana taiteellisena teatterina, jonka ohjelmisto on valtakunnallisesti kiinnostavaa. Teatteri pyrkii tarjoamaan monipuolisia taiteellisia kokemuksia ja siten lisäämään osallisuutta ja alueensa hyvinvointia.

Puvustonhoitaja vastaa teatterin puvuston toiminnasta ja toimii työhuoneen esimiehenä. Hän vastaa työhuoneelle tehtävistä hankinnoista ja työhuoneen budjetista.

Valittavalta edellytetään kokemusta teatterialalta vastaavista tehtävistä ja alan soveltuvaa koulutusta. Henkilöltä edellytetään kaavoitus- ja ompelutaitoa sekä ymmärrystä teatteripukineen valmistamisesta. Esimieskokemus katsotaan eduksi. Työnkuva on monipuolinen ja sisältää kiinnostuksen mukaan myös suunnittelutyötä.

Työ alkaa 1.8.2018, perehdytysjakso nykyisen puvustonhoitajan johdolla mielellään jo toukokuussa.

Palkkaus on Teatterialan työehtosopimuksen mukainen.

Hakemus tulee lähettää osoitteeseen Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet 28.2.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja hallintojohtaja Mia Gustafsson, ma-pe klo 14-16 puh. 050 597 7314.