Pikkujoulut turvallisesti teatterissa!

Miltä kuulostaisi iloiset ja turvalliset pikkujoulut ystävien tai työkavereiden kesken? Kokkolan kaupunginteatterissa se onnistuu!

Kokkolan kaupunginteatteri tarjoaa turvallisen ympäristön pikkujouluille, syntymäpäiville tai muulle omalle tapahtumalle. Teatteritalo Vartiolinnan juhlavissa puitteissa saat koko paketin – laadukkaan teatteriesityksen illan ohjelmaksi, Teatteriravintola Lumon herkulliset tarjoilut ja avaran tilan myös omalle lisäohjelmalle.

- Yksityisnäytöksen alkuun tai loppuun voi yhdistää omaa ohjelmaa, kuten esimerkiksi tervetulopuheen, palkitsemisia tai maljannoston. Tilausnäytöksiin ja ryhmille voimme räätälöidä tilaajan toiveiden mukaisen tarjoilun tai tilaaja voi valita tarjoilut valmiista menuista, ravintolapäällikkö Pepita Alasimi kertoo.

Maittavat herkut voidaan tarjoilla joko väliajalla tai esityksen jälkeen. Kaikki tarjoilut katetaan valmiiksi pöytiin.

- Teemme yhteistyötä paikallisten ravintoloiden kanssa. Valmiit ryhmämenut ovat Kahvipuusta ja Con Affettosta, lisäksi voimme järjestää teatterille Rojan tapaksia tai Nerasta skandinaavisempia makuja, ravintolapäällikkö Alasimi kertoo.

Tutustu Lumon ryhmämenuihin >

Paljonko oman ryhmän tilausnäytös maksaa?

Paikkarajoitusten vuoksi Kokkolan kaupunginteatterista voi nyt ostaa poikkeuksellisen edullisesti koko teatteriesityksen vain omalle ryhmälle tai varata paikat esityksestä pienemmälle porukalle.

Tilausnäytösten perushinnat syksyllä 2020 ovat päänäyttämöllä alkaen 1 470 € (60 katsojaa) ja Katariinan kamarissa 520 € (22 katsojaa). Pienemmille alle 20 hengen ryhmille on voimassa normaalit ryhmäalennukset, joista voi kysyä lipunmyynnistä.

Katso lisätietoja ryhmämyynnistä ja tilausnäytöksistä >

Kiinnostaako ryhmääsi nauruterapia vai syviä tunteita herättävä teatteriesitys?

Teatteriesitys on aina ajatuksia herättävä ohjelmanumero, joka antaa keskustelunaihetta myös kahvi- tai ruokapöytään.

Pikkujoulukaudella teatterimme ohjelmistossa on maailman parhaaksi farssiksi tituleerattu, Michael Frayn vauhdikas Saranat ja sardiinit, joka on kerännyt kiitosta ja kehuja sekä yleisöltä että medialta. Saranat ja sardiinit naurattaa syyskaudella päänäyttämöllä aina uudenvuodenaattoon 31.12. asti ja jatkaa ohjelmistossa myös vuodenvaihteen jälkeen.

Lue lisää näytelmästä!

Väinö Linnan puhutteleva ja humaani esikoisteos Päämäärä nähdään ensimmäistä kertaa teatterin lavalla Kokkolassa. Päämäärä esitetään pienellä näyttämöllä Katariinan kamarissa ajalla 22.10.-5.12. Teoksen teemat ovat ajankohtaisia yhä tänäänkin ja saavat katsojan miettimään elämän suuria kysymyksiä. Teatterinjohtaja Juha Luukkosen ohjaus ravistelee katsojaa ja antaa ajattelemisen aihetta vielä kotiin viemisiksikin. Päämäärä jatkaa ohjelmistossa talvella 2021.

Lue lisää näytelmästä!

Syyskauden toinen ensi-ilta päänäyttämöllä on Ari-Pekka Lahden paikalliseen historiaan nojaava draama Ykspihlaja. Näytelmä vie katsojan kokkolaisille tutun kaupunginosan satamantuoksuisille kujille usean sukupolven mittaiselle matkalle. Ykspihlajan esitykset ovat syyskaudella ajalla 6.11.- 5.12. Myös Ykspihlaja jatkaa ohjelmistossa vuoden vaihteen jälkeen.

Lue lisää näytelmästä!

Tulossa on myös suosittuja vierailuesityksiä! Tatu Mönttisen Suomen legendaarisimmasta urheilijasta kertova Matti Nykänen – Hyppy sumuun nähdään päänäyttämöllä 9.12. Vielä ennen jouluun laskeutumista Jesse Kaikuranta saapuu teatterille jazz-teemaisella joulukonsertillaan Jesse Kaikuranta – Jazzy Christmas. Ensimmäinen 16.12. järjestettävä konsertti täyttyi hetkessä, joten nyt kannattaa varata nopeasti liput Kaikurannan toiseen 17.12. nähtävään konserttiin.

Huolehdimme tarkasti yleisömme turvallisuudesta

Voit tulla Kokkolan kaupunginteatteriin turvallisin mielin nauttimaan esityksistämme, sillä olemme tehneet runsaasti toimenpiteitä taataksemme katsojillemme turvallisen teatterielämyksen.

Rajoitettu paikkamäärä varmistaa, että turvavälit toteutuvat molemmilla näyttämöillä. Aulahenkilökunta pitää huolta yleisön turvaväleistä ja opastaa katsojia yleisötiloissa liikkumisessa sekä saliin siirtymisessä.

Teatterissa on voimassa vahva kasvomaskisuositus. Katariinan kamarin esityksiin teatteri tarjoaa katsojille ilmaisen kasvomaskin, päänäyttämön esityksiin toivomme katsojan varustautuvan omalla maskilla. Teatterin lipunmyynnistä ja kahvilasta voi myös ostaa kasvomaskeja hintaa 1€/kpl.

Voit lukea lisää teatterin turvallisuusohjeista täältä >

Kysy lisää ryhmille myytävistä tilausesityksistä ja tule teatteriin!

Lipunmyynti:

puh. 040 8068 272

Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet

Teatteriravintola Lumo:

p. 044 780 9220

Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet

Näytelmäesittelyt:

www.kokkolanteatteri.fi

Vaikuttava Päämäärä Katariinan kamari -näyttämöllä (Kuva: Aki Loponen)