Aladdin ja ihmeellinen lamppu

Christian Lindroos

Satu rohkeudesta, mahdottoman toteutumisesta ja ystävyydestä.

Aladdin on vallaton poika, joka tuottaa tempuillaan huolta vanhemmilleen. Eräänä päivänä poika tapaa setänsä, jonka olemassaolosta hän ei ollut koskaan kuullutkaan. Sedän kanssa Aladdin löytää luolasta vanhan öljylampun – ja tästä alkaa unohtumaton seikkailu. Kuka setä todellisuudessa on, mitä Suurvisiiri kuiskaa Sulttaanin korvaan, mihin kaikkeen lampun voimat riittävät ja saavatko Aladdin ja prinsessa Bedrulbudur toisensa?

Aladdin ja ihmeellinen lamppu on hulvaton veijaritarina. Tuhannen ja yhden yön satukokoelmasta tuttu kertomus on fetsiä vapisuttava jännitysnäytelmä, huntua hivelevä rakkaustarina ja turbaania tutisuttava komedia. Rohkea Aladdin ja hersyvä Lampun Henki tempaavat sinut matkaansa ja pian olet seikkailujen, satujen ja ihmeiden ajassa. Jabadabaduu, tästä tulee hullun hauskaa!

Ohjaus: Seppo Välinen (vier.)

Arvioitu kesto: 1 t 50 min (sis. väliajan)

Ikäsuositus: yli 6-vuotiaille

YLEISÖLLE AVOIMET HARJOITUKSET pe 23.3. klo 12-13. Vapaa pääsy - myös koululuokat tervetuloa!

Ensi-ilta la 21.4.2018

Huom! Teatteriravintola Lumo avoinna arkipäivien klo 10 esityksissä vain tilauksesta. Yli 25 hlön koululaisryhmille sämpylä+mehu 3,80€. Varaukset puh. 040 842 8819 / Pirjo Paananen.

Seuraava esitys

Pe 20.4. klo 18:00

Osta liput

Lippujen hinnat

Peruslippu

18 €

Eläkeläinen / Työtön

18 €

Opiskelija / Lapsi

12 €

Ryhmäalennus alk. 20 henkilön ryhmälle

- 1 €

Ennakkoesitys 20.4. klo 18

10 €

Tilausnäytös kouluille

2100 €

Lipun hinnat sis. alv. 10 %
Ilmoitetut lipunhinnat sisältävät toimitusmaksun 2 €/lippu
Katso tarkemmat hinnat, tutustu pohjakarttaan ja varaa väliaikatarjoilut sekä muuta tärkeää tietoa Liput ja palvelut -osiosta!

Lisätietoa näytelmästä

Kirjoita arvio näytelmästä