KAUDEN AVAJAISET & KIRPPARI

LA 22.8. KLO 10-14

TEATTERIN SYYSKAUDEN AVAJAISET LA 22.8.2020 KLO 10-14

Kirpputori avoinna klo 10-14.

Alkaen klo 11 ja klo 13 päänäyttämöllä teatterinjohtaja Juha Luukkosen tervehdys sekä näytelmien Saranat ja sardiinit, Päämäärä ja Ykspihlaja esittelyt. Saliin otetaan 60 henkilöä kerralla. Esittelyn kesto noin tunti, jonka jälkeen sali tyhjennetään ja siivotaan.

SARANAT JA SARDIINIT - hulvattoman farssin avoimet harjoitukset ohjaaja Mika Nuojuan johdolla.

* *

PÄÄMÄÄRÄ - uuden teatterinjohtajan Juha Luukkosen ajatuksia dramatisoimastaan ja ohjaamastaan kantaesitysnäytelmästä. Tutustu Väinö Linnan elämään Katariinan kamarissa.

* *

YKSPIHLAJA - tarinointia Kokkolan satamakaupunginosan kiehtovasta historiasta ja sinne sijoittuvasta syksyn toisesta kantaesitysnäytelmästä Aku-Petteri Pahkamäki ja Outi Airola.

* *

KIRPPUTORI teatterin pihalla, sateen sattuessa Teatteriravintola Lumossa. Myynnissä mm. teatterin puvustamon vanhoista näytelmäpanderolleista ompelemia, kerrassaan upeita kasseja.

* *

KAHVILA avoinna ja makkaragrilli roihuaa pihalla.

* *

LIPUNMYYNTI avoinna.

Tervetuloa!

Tartunnanjäljityksen helpottamiseksi tilaisuuksien ja tapahtumien järjestäjillä tulisi mahdollisuuksien mukaan ja muun lainsäädännön edellytyksin olla tiedot osallistuneista henkilöistä (ote Opetus- ja kulttuuriministeriön ja THLn koronaohjeistuksesta).

Teatterimme haluaa olla vastuullinen tapahtumanjärjestäjä, joten keräämme kaikilta avajaisiin & kirpputorille osallistuvilta yhteystiedot.

Lippujen hinnat

Lipun hinnat sis. alv. 10 %
Ilmoitetut lipunhinnat sisältävät toimitusmaksun 2 €/lippu
Katso tarkemmat hinnat, tutustu pohjakarttaan ja varaa väliaikatarjoilut sekä muuta tärkeää tietoa Liput ja palvelut -osiosta!

Lisätietoa näytelmästä

Kirjoita arvio näytelmästä