CAROLA - Sydämeen jäi soimaan

Juha Vuorinen

Carola oli suomalaisen populaarimusiikin kansainvälisimpiä artisteja. Hän esiintyi monella kielellä ja monessa maassa. Carolan äänenväri oli persoonallinen, se oli yhdistelmä herkkyyttä ja intensiivisyyttä.

Carola oli monella tapaa ristiriitainen persoona. Hän oli toisaalta ujo, mutta toisaalta taas hyvin räväkkä. Hän rakasti ja tarvitsi yleisöään ja samalla pelkäsi sitä. Laulajana Carola oli sekä luonnonlahjakkuus että luonnonlapsi.

CAROLA - SYDÄMEEN JÄI SOIMAAN on lämminhenkinen musiikkinäytelmä. Se on matka Carolan arvoitukselliseen maailmaan. Mistä syntyi ainutlaatuinen ja unohtumaton tapa ja kyky laulaa ja tulkita? Siihen vastauksen antaa vain Carolan tulkitsema musiikki.

Näytelmän aikana saamme livemusiikin saattelemana kuulla mm. seuraavat, unohtumattomat kappaleet: Rakkauden jälkeen, Kielletyt leikit, Ei aina käy kuin haaveillaan ja Sydämeen jäi soimaan blues.

Ohjaus: Juha Vuorinen

Rooleissa: Hanna Vähäniemi (Carola), Outi Kärpänen, Tomi Turunen, Pekka Johansson, Tuomo Kemppainen, Jani Honkaselkä.

Bändi: Mikko Pellinen (kapellimestari, piano), Matti Oja (kitarat), Olli Sippola (viulu), Sampsa Kujala (basso), Oskari Paakki (rummut).

Näytelmän avoimet harjoitukset ti 16.10. klo 18-19.30. Vapaa pääsy! Tervetuloa!

Kantaesitys 2.11.2018.

(Kuva: Päivi Karjalainen. Kuvanmuokkaus: Tomas Jakobsson)

Seuraava esitys

To 1.11. klo 19:00

Osta liput

Lippujen hinnat

Peruslippu

34 €

Eläkeläinen / Työtön

30 €

Opiskelija / Lapsi

26 €

Ennakkoesitys 1.11.2018 klo 19

20 €

Ryhmäalennus alkaen 20 henkilön ryhmälle

- 1 € / lippu

VIP-lippu (sis. teatterilippu + tervetulomalja + kakkukahvit väliajalla)

44 €

S-Etukorttiesitys 14.12. klo 19

- 4 € / lippu S-Etukortilla

Lipun hinnat sis. alv. 10 %
Ilmoitetut lipunhinnat sisältävät toimitusmaksun 2 €/lippu
Katso tarkemmat hinnat, tutustu pohjakarttaan ja varaa väliaikatarjoilut sekä muuta tärkeää tietoa Liput ja palvelut -osiosta!

Lisätietoa näytelmästä

Tekijät & rooleissa & bändi

Käsikirjoitus ja ohjaus:

Juha Vuorinen

Lavastus ja pukusuunnittelu:

Annina Nevantaus

Koreografia:

Hanna Korhonen

Äänisuunnittelu:

Marko Ahokangas

Valosuunnittelu:

Veli-Matti Ersta

Tarpeisto:

Reetta Kinnunen

Kampaukset & maskeeraus:

Jonna Kauvosaari

Lavastuksen toteutus:

Hanna-Kaisa Halinen (näyttämömies)

Jani Korpi (näyttämömies)

Pasi Peltoniemi

Veli-Matti Perälampi

Puvustuksen toteutus:

Katri Tuukkanen

Nina Päivärinta

Esitysvalokuvat:

Päivi Karjalainen

Rooleissa:

Hanna Vähäniemi

Jani Honkaselkä

Pekka Johansson

Tuomo Kemppainen

Outi Kärpänen

Tomi Turunen

Bändi:

Mikko Pellinen (kapellimestari, piano)

Matti Oja (kitarat)

Olli Sippola (viulu)

Sampsa Kujala (basso)

Oskari Paakki (rummut)

Mikko Pellinen

Mikko Pellinen (s. 1983) tunnetaan monipuolisena muusikkona, säveltäjänä ja sovittajana. Pellinen aloitti musiikkiopintonsa sähköbassolla 10-vuotiaana, mutta kiinnostui nopeasti myös säveltämisestä. Myöhemmin hän siirtyi opiskelemaan sävellystä Stadia ammattikorkeakouluun, josta hän valmistui pop- ja jazzmuusikoksi vuonna 2008. Pellinen jatkoi opintojaan vielä Sibelius-Akatemian jazzosastolla, ja valmistui musiikin maisteriksi jazzsävellys pääaineenaan vuonna 2011.

Viime vuosina Pellinen on työskennellyt aktiivisesti jazzlaulaja Aili Ikosen yhtyeen musiikillisena johtajana. Yhtye on julkaissut kolme albumia, viimeisimpinä ”Piirrä minut” vuonna 2017. Pellinen on myös johtanut omaa Mikko Pellinen Mini Big Band -yhtyettään, joka julkaisi dedyyttialbuminsa “Personal” vuonna 2010. Pellinen on esiintynyt suurilla festivaaleilla ja klubeilla muun muassa Pohjoismaissa, Saksassa, Venäjällä, Itävallassa, Espanjassa, Hollannissa, Kosovossa, Etiopiassa, Australiassa ja Meksikossa. HERD-trion kanssa Pellinen voitti EBU European Jazz Competition -kilpailun Hollannissa 2011. Vuonna 2007 hänelle myönnettiin myös Nokia Young Talent -stipendi. Muusikkona toimimisen lisäksi Pellinen on työskennellyt myös kapellimestarina teatterissa sekä esimerkiksi lyhytelokuvien ja tanssiesitysten musiikin säveltäjänä. Ostrobothnian Jazz Orchestra big bandin kapellimestarina hän on toiminut vuodesta 2013 lähtien.

Pellinen on toiminut pedagogisessa työssä pop/jazz -musiikin lehtorina Keski-Pohjanmaan konservatoriossa vuodesta 2012 alkaen.

Kirjoita arvio näytelmästä