Elämäni luuserina

Henrik Ståhl

Koulukiusaamisesta kertova kiertuenäytelmä yläkouluikäisistä ylöspäin.

”Moi. Mun nimi on Henkka ja tää historiikki käsittelee mua. Mulla ei ollu helppoo koulussa. Ihme juttu, että selvisin ylipäänsä hengissä. Elossa siis, mutta se ei ollu mikään itsestäänselvyys sillä tie tähän hetkeen on ollu pitkä. Nyt sä saat kuulla miks.”

Elämäni luuserina kertoo siitä, millaista on olla nörtti, kiusattu, silmätikku ja päähän potkittu. Mutta ennen kaikkea se käsittelee sitä vaikeaa tietä, minkä koulukiusattu joutuu kulkemaan saadakseen takaisin arvokkuutensa. Se on intensiivinen ja koskettava kertomus koulukiusaamisesta ollen kuitenkin samalla optimistinen ja hauska, stand up-tyylinen näytelmä joka puhuu nuorille heidän omalla kielellään.
Tämä omaelämäkerrallinen monologi sekoittaa taitavasti tragediaa ja komediaa, eikä jätä ketään kylmäksi. Henrik – en tönt sai ensi-iltansa Ruotsissa vuonna 1999 ja sen on nähnyt jo yli 100 000 katsojaa.

Näytelmä oli Kokkolan kaupunginteatterin ohjelmistossa syksyllä 2016 ja keväällä 2017. Silloin roolissa nähtiin Petter Kevin. Syksyllä 2017 rooliin vaihtuu teatterimme uusi näyttelijä Niko Karjalainen. Näytelmän on ohjannut Juha Vuorinen.

Uusintaensi-ilta 1.11.2017.

Esitys on tilattavissa kiertueelle!

Ota yhteyttä: puh. 044 7809209 / 044 7809 220 tai sähköpostilla Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet.

Esityksen kesto noin 55 min.

Lippujen hinnat

Kiertuehinta (Kokkola)

165 € / 30 katsojaa

Kiertuehinta (max 100 km teatterilta)

200 € / 30 katsojaa

Kiertuehinta (yli 100 km teatterilta)

200 € + matkakulut / 30 katsojaa

Isommat katsojaryhmät (max 150 hlöä kerralla)

4 € /lippu

Lipun hinnat sis. alv. 10 %
Ilmoitetut lipunhinnat sisältävät toimitusmaksun 2 €/lippu
Katso tarkemmat hinnat, tutustu pohjakarttaan ja varaa väliaikatarjoilut sekä muuta tärkeää tietoa Liput ja palvelut -osiosta!

Lisätietoa näytelmästä

Käsikirjoitus

Henrik Ståhl

Ohjaus

Juha Vuorinen

Suomennos

Salla Simukka

Valokuvat

Päivi Karjalainen

Esitysoikeudet

Suomen Teatteritoimisto

Roolissa

Niko Karjalainen

Ilmaiset jälkityöpajat

Esityksen yhteyteen on mahdollista tilata yhden oppitunnin mittainen ilmainen jälkityöpaja, jossa puretaan ja käsitellään esityksen teemoja ja sisältöä draamaharjoitteiden avulla. Työpajaan voi kerralla osallistua luokkahuoneellinen eli noin 25 hlöä.

Tiedustele lisää teatterikuraattorilta Esko Tynkkyseltä Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet / puh. 044 780 9205.

Kirjoita arvio näytelmästä

Tutustu myös muihin kauden esityksiin