Itkisitkö onnesta?

Hatunnosto yhtyeelle Leevi and The Leavings

Maaliskuun 11. päivä pala kuplivaa Pihlajaa saapuu Kokkolan kaupunginteatteriin kahden esityskerran voimin. VoxPihlaja-kuoron (Ykspihlajan Työväen Näyttämö), Ykspihlajan Soittajien ja Gamlakarleby Hornorkesterin yhteisproduktiossa pääosassa ovat Leevi & The Leavingssin musiikki tarinoineen sekä tietysti KESKIVERTOMIES. Leevi and The Leavingssin musiikki on taustoittanut suomalaista mielenmaisemaa jo vuodesta 1978. Musiikki tuo väistämättä mieleen tunteita ja tapahtumia myös oman elämän varrelta. Esitys tuo yleisölleen koettavaa ja ajateltavaa musiikin, tarinoiden, tanssin ja draaman, sekä omaleimaisen tunnelman muodossa.

Gösta Sundqvist oli moniosaaja, oman tiensä lahjomaton kulkija sekä oman aikansa realisti. Laulujen tarinat kuljettavat kuulijan keskiveromiehen elämään niin tilastollisesti, kun kotisohvan pohjallekin kurkistaen. Keskivertomies on kunnollinen, kova tekemään työtä ja haluaa hyvää perheelleen. Elämä on kuitenkin yhtälö, joka heittelee myös keskivertomiestä merkillisiin tilanteisiin, joissa muuttuva tekijä voi tulla mistä suuntaa tahansa. Sellaista on elämä. Tarinoita ei ole siloteltu salonkikelpoisiksi, vaan ne on kirjoitettu kaikissa elämän väreissään tragikoomisina, kauniina tai hulvattomina, rujoina ja kipeinä.

Tule kokemaan yhdessä kokkolalaista osaamista, ennen kaikkea sydämellä tehtyä kokonaisuutta; pala Pihlajaa. Lavalle nousee valtaisa joukko, noin 60 musiikin harrastajaa Esko Eirolan (musiikillinen toteutus) ja Niina Heinosen (ohjaus) johdolla.

Ei sovellu perheen pienimmille

Kesto väliajan kanssa noin 2 ½ tuntia.

Vain kaksi esitystä su 11.3. klo 14 ja 18.

Osta ja varmista paikkasi ajoissa!

Lippujen hinnat

Peruslippu

17 €

Eläkeläinen / Työtön

17 €

Opiskelija / Lapsi

17 €

Lipun hinnat sis. alv. 10 %
Ilmoitetut lipunhinnat sisältävät toimitusmaksun 2 €/lippu
Katso tarkemmat hinnat, tutustu pohjakarttaan ja varaa väliaikatarjoilut sekä muuta tärkeää tietoa Liput ja palvelut -osiosta!

Lisätietoa näytelmästä

Kirjoita arvio näytelmästä