KEIKALLA Juha Lagström & Matti Oja

Kaksi miestä, kaksi kitaraa

Juha Lagström ja Matti Oja KEIKALLA teatterin päänäyttämöllä lauantaina 26.3.2022.

KEIKALLA kuullaan pääosin Lagströmin laatimia suomenkielisiä kappaleita, joita on julkaistu niin Lagströmin omalla nimellä kuin myös mm. Elonkerjuu-yhtyeen nimissä. Illan aikana kuullaan myös vielä julkaisemattomia kappaleita syksyllä -22 julkaistavalta Lapsista kolmas- albumilta. Mukana myös musiikkia Kokkolan kaupunginteatterin esityksistä Finnhits ja Pohjalaisia.

Juha Lagström on suomalainen musiikintekijä, laulaja ja näyttelijä. Hän on syntynyt Seinäjoella, mutta varttunut Lapualla. Hän oli vuonna 2012-2017 Elonkerjuu-yhtyeen laulajana ja lauluntekijänä Lauri Tähkän jätettyä yhtyeen.

Lagström on lisäksi toiminut Lapset ja Johnny Sulttaani Oy -yhtyeiden laulajana. Johnny Sulttaani Oy -yhtyeessä hän toimi myös säveltäjänä ja sanoittajana. Lapset-yhtyeessä Lagström puolestaan teki kappaleita yhtyeen kitaristin Hantta Viinamäen kanssa.

Lagström on näytellyt niin elokuvissa, tv-sarjoissa kuin teattereissa (mm. Porin Teatteri 1998–2002, Vaasan kaupunginteatteri 2002–2009). Tällä hetkellä Juha Lagströmin voi bongata Kokkolan kaupunginteatterin näytelmistä Pohjalaisia ja Finnhits.

Kokkolalainen Matti Oja on kitaristi, joka on totuttu näkemään mm. Voice of Finlandin bändissä. Taitava kitaristi on vieraillut Kokkolan kaupunginteatterin produktioissa niin soittajana kuin musiikin sovittana. Yhdessä Lagströmin ja Juha Luukkosen kanssa Matti Oja on sovittanut yli 20 Tuomari Nurmion biisiä Pohjalaisia -musiikkinäytelmään.

Liput tulevat myyntiin joulukuussa 2021!

Lippujen hinnat

Lipun hinnat sis. alv. 10 %
Katso tarkemmat hinnat, tutustu pohjakarttaan ja varaa väliaikatarjoilut sekä muuta tärkeää tietoa Liput ja palvelut -osiosta!

Lisätietoa näytelmästä

Kirjoita arvio näytelmästä