Kaiho

Kaija Kärkinen & Antti Korhonen

Ohjelmassa on tunnettuja suomalaisia iskelmiä ja laulelmia uusina, taidokkaina ja tunnelmallisina sovituksina. Vaikutteita on otettu niin flamencosta, argentiinalaisesta tangosta kuin irlantilaisesta kansanmusiikista.

Kappaleita kuullaan mm. Hectorilta, Juicelta, Toivo Kärjeltä ja Tapio Rautavaaralta. Kauniit melodiat ja elämänmakuiset sanoitukset kertovat rakkaudesta, jäähyväisistä, kaipuusta, ilosta, kaihosta ja elämän tragikomediasta.

Kaija Kärkisen sielukas ääni yhdessä Antti Korhosen kitaroinnin kanssa kuljettavat tunnetut sävelmät yllättäviin paikkoihin Andalucian illoista Buenos Airesin kujille. Tapio Rautavaaran Kulkuriveljeni Jan soi Piazzollan tangon tapaan ja Toivo Kärjen Jos vielä oot vapaa saa matkaansa espanjalaisen Solea-poljennon.

Konsertti luotaa suomalaisen kevyen musiikin historiaa viiden vuosikymmenen ajalta Suomi 100-vuotta juhlavuoden hengessä.

Konserttivierailu ke 15.11. klo 19 päänäyttämöllä

Kesto 1 t 40 min (sis. väliajan)

Lippujen hinnat

Peruslippu

15 €

Eläkeläinen / Työtön

15 €

Opiskelija / Lapsi

15 €

Lipun hinnat sis. alv. 10 %
Ilmoitetut lipunhinnat sisältävät toimitusmaksun 2 €/lippu
Katso tarkemmat hinnat, tutustu pohjakarttaan ja varaa väliaikatarjoilut sekä muuta tärkeää tietoa Liput ja palvelut -osiosta!

Lisätietoa näytelmästä

Esiintyjät

Kaija Kärkinen (laulu)
Antti Korhonen (kitara ja laulu)

Kirjoita arvio näytelmästä