KEHRÄ - valoa ja ääntä luonnon voimasta

Konserttikokonaisuus Kokkolan Kinojuhla-viikolla

Koe ainutlaatuinen konserttikokonaisuus, jossa musiikki ja visuaalisuus luovat oman tunnelmallisen maailmansa. Luonnosta vahvasti teemansa ammentava Kehrä on sävykäs, monitasoinen esitys, jossa muusikko Niina Hannulan sävellykset esittää kuuden muusikon yhtye. Esityksen kuvamaailmat luo, osittain katsojien silmien edessä, kuvittaja Elina Warsta. Kehrä on oheisohjelmana osa ensimmäisiä Kokkolan Kinojuhlia.

Musiikki: Niina Hannula

Kuvitukset: Elina WarstaT

Valosuunnittelu: Jenni Pystynen

Äänisuunnittelu: Joonas Outakoski

Muusikot lavalla: Matti Oja, Antti Paalanen, Oskari Hannula, Okko Saastamoinen, Joonas Outakoski & Niina Hannula

Kesto: n. 60 min (ei väliaikaa)

Liput: 20€

Teatterin päänäyttämöllä:

la 15.9. klo 18 (kantaesitys)

la 15.9. klo 21

su 16.9. klo 14

Seuraava esitys

La 15.9. klo 18:00

Osta liput

Lippujen hinnat

Peruslippu

20 €

Eläkeläinen / Työtön

20 €

Opiskelija / Lapsi

20 €

Lipun hinnat sis. alv. 10 %
Ilmoitetut lipunhinnat sisältävät toimitusmaksun 2 €/lippu
Katso tarkemmat hinnat, tutustu pohjakarttaan ja varaa väliaikatarjoilut sekä muuta tärkeää tietoa Liput ja palvelut -osiosta!

Lisätietoa näytelmästä

Niina Hannula

Ensimmäisenä esittelyvuorossa on Niina Hannula, jonka ideoima kokonaisuus Kehrä on. Esityksen, jossa musiikki, kuvan, valon ja äänen tukemana luo tunteita ja ajatuksia herättävän kokonaisuuden. Hannula on säveltänyt, sanoittanut ja sovittanut kappaleet sekä toimii osana Kehrä-yhtyettä.

Niina Hannula (s.1980) on muusikko, laulaja, säveltäjä ja sanoittaja. Hän työskentelee laaja-alaisesti klassisen-, kevyen- sekä kansanmusiikin parissa. Hannula työskentelee pedagogina sekä säveltää musiikkia laidasta laitaan, viimeisimpänä sävellystyönään musiikkiseikkailu Koirien Kalevala. Keväällä 2018 Hannulalle myönnettiin Suomen Kulttuurirahaston taiteilija-apuraha.

Valokuva ©Arto Tuoretmaa

Elina Warsta

Kehrän kuvittaja Elina Warsta (s.1979) luo teokseen Niina Hannulan säveltämään musiikkiin pohjaavia kuvamaailmoja. Osa kuvista toteutetaan esityksen aikana livenä.

Warsta on kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Hän työskentelee omassa Solmu-yrityksessään. Warstan kirjagrafiikkaa on palkittu usein Vuoden kaunein kirja -kilpailussa ja hän on ollut ehdolla Pohjoismaiden neuvoston lasten- ja nuortenkirjallisuuspalkkinnon saajaksi (2016) yhdessä Tomi Kontion kanssa. Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi Warstalle Lastenkulttuurin valtionpalkinnon vuonna 2016. Hänen töilleen ominaista ovat kiehtovat väriyhdistelmät, jotka vaihtelevat kirjavista tarkasti rajattuihin värimaailmoihin.

Valokuva ©Dorit Salutskij

Kirjoita arvio näytelmästä