Keisarin uudet vaatteet

Red Nose Company

Koko perheelle!

Tämä on näyttelijöiden juhlaa! Taitava kaksikko Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama tekevät hyppäyksen lastenteatterin pariin. Hulvattomassa esityksessä vaihdetaan roolista toiseen ja huomioidaan kaikenikäiset katsojat.

H.C. Andersenin klassikkosatuun punotaan menevää musiikkia Aviciista Abbaan. Lapsille tarina tarjoaa analogioita koulumaailmasta, vanhemmille katsojille Keisarin uudet vaatteet on poliittisempi satiiri – mutta yksi asia on universaali ja varma: alastoman keisarin takapuoli naurattaa meitä kaikkia.

Näyttelijäkaksikko Ruuskanen-Vasama esitykset ovat keränneet viimeisen kolmen vuoden ajalta jo yli 15 000 katsojaa ympäri maan.

Lisäesitykset tammikuulle 2018 myynnissä! Hanki lippusi pian!

​Ikäsuositus: 5-100
Kesto: noin 1 h

Red Nose Company on helsinkiläinen teatteriryhmä, joka kiertää Suomea huippusuosituilla esityksillään Juoksuhaudantie ja Punainen viiva. Keisarin uudet vaatteet on ryhmän odotettu, ensimmäinen lastenteatteriesitys. Vuonna 2017 Red Nose Company tekee Punainen viiva -esityksellä valtakunnallisen Suomi 100 -kiertueen.

Lisätietoa esityksestä: www.rednose.fi

Lippujen hinnat

Peruslippu

10 €

Eläkeläinen / Työtön

10 €

Opiskelija / Lapsi

10 €

Lipun hinnat sis. alv. 10 %
Ilmoitetut lipunhinnat sisältävät toimitusmaksun 2 €/lippu
Katso tarkemmat hinnat, tutustu pohjakarttaan ja varaa väliaikatarjoilut sekä muuta tärkeää tietoa Liput ja palvelut -osiosta!

Lisätietoa näytelmästä

Suunnittelu ja toteutus

Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama

Tuotanto

Niina Bergius ja Tinni Torikka / Red Nose Company

Kuvat

Tero Ahonen

Kirjoita arvio näytelmästä