KEVÄÄN ESITYKSET PERUTTU!

Saranat ja sardiinit aloittaa syyskauden 4.9.2020

Kokkolan kaupunginteatteri peruu kaikki kevään 2020 esitykset

Kokkolan kaupunginteatterin johtokunta on päättänyt 18.3. kokouksessaan perua kaikki teatterin esitykset kevään 2020 osalta voimassa olevien koronavirusepidemiaa koskevien suojaamis- ja rajoittamistoimien mukaisesti. Perutut omat tuotannot ovat Nunnia ja konnia, Loviisa-Niskavuoren nuori emäntä, Yksiöön en Äitee ota ja Maailman ympäri 80 päivässä. Peruminen koskee myös vierailuesityksiä ja teatterikierroksia.

Esitysten peruuntuminen on taloudellisesti raskas isku teatterillemme. Toivomme, että mahdollisimman moni asiakkaistamme vaihtaa ostamansa lipun lahjakorttiin tai lippuun tulevan syksyn esitykseen.

Pyydämme asiakkailtamme malttia lipunvaihtojen ja -palautusten suhteen. Lipunmyyntimme palvelee ainoastaan sähköisesti Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet ja puhelimella 040 8068 272 ti-pe klo 12-17. Ruuhkien välttämiseksi toivomme yhteydenottoja ensisijaisesti sähköpostilla. Asiakkaisiin tullaan olemaan yhteydessä.

Vaikka esitystoiminta katkeaakin kevään ajaksi, toiminta teatterissa jatkuu. Syyskauden ensimmäisen ensi-illan, farssikomedian Saranat ja sardiinit harjoitukset ja muu valmistelu jatkuu talon eri työpisteissä.

Useiden muiden Suomen teattereiden tapaan myös Kokkolan kaupunginteatteri on pakotettu käynnistämään Suomen Teatterit ry:n antaman yleisohjeen mukaisesti yt-neuvottelut.

Kokkolan kaupunginteatteri

Teatterinjohtaja Juha Vuorinen puh. 044 7809 221

Teatterin johtokunnan pj. Timo Virolainen puh. 044 7809 152

Lippujen hinnat

Lipun hinnat sis. alv. 10 %
Ilmoitetut lipunhinnat sisältävät toimitusmaksun 2 €/lippu
Katso tarkemmat hinnat, tutustu pohjakarttaan ja varaa väliaikatarjoilut sekä muuta tärkeää tietoa Liput ja palvelut -osiosta!

Lisätietoa näytelmästä

Kirjoita arvio näytelmästä