Koukussa

Ray Cooney

Jussi Virtanen on ihan tavallinen kokkolalainen mies. Hänellä on hyvä työ, oma auto, tytär ja poika, kaksi kotia… Siihen kait se tavallisuus sitten loppuikin. Hänellä kun on myös kaksi upeaa vaimoa. No huh, huh, mikä kuvio!

Kaikki on kyllä sujunut mallikkaasti 15 vuotta, mutta nyt ovat hänen eri perheissä asuvat teini-ikäiset lapsensa tutustuneet internetin chattipalstalla ja päättäneet tavata. Treffien myötä koko Jussin taidolla varjeltu perhekuvio uhkaa romuttua. Hän tekeekin kaikkensa, etteivät lapset ja vaimot tapaisi toisiaan. Apuun hän kutsuu alivuokralaisensa Anteron, jolla tosin on sangen puutteelliset taidot tällaisissa petkutus- ja valehtelujutuissa. Ja kun paikalle saapuu vielä Anteron dementikkoisä, on soppa valmis. Siinä sitä supliikkia tarvitaan, kun kaverukset koittavat kääntää asiat takaisin tolalleen. Mutta kun on rajattomasti rakkautta ja riittävän terävät veitset, niin kyllä se kiitoskin lopussa seisoo. Vai seisooko?

Ray Cooneyn KOUKUSSA-farssi on todellinen komediahelmi, jonka parissa viihtyvät niin nuoret kuin vanhat, niin eronneet kuin karanneet, niin sinkut kuin suhteellisetkin.

Näytelmän avoimet harjoitukset TI 14.8. klo 18-19.30.

Ohjaus: Mika Nuojua (vier.)

Jussi Virtanen: Tuomo Kemppainen

Ensi-ilta 1.9.2018 teatterin päänäyttämöllä.

NYT MYYNNISSÄ SYYSKUUN ESITYKSET!

(Kuva: Päivi Karjalainen. Kuvanmuokkaus: Tomas Jakobsson)

Seuraava esitys

Pe 31.8. klo 19:00

Osta liput

Lippujen hinnat

Peruslippu

26 €

Eläkeläinen / Työtön

22 €

Opiskelija / Lapsi

16 €

Ennakkoesitys 31.8. klo 19

15 €

Ryhmäalennus alkaen 20 henkilön ryhmälle

- 1 € / lippu

Tilausnäytös (203 paikkaa)

3.400 €

Lipun hinnat sis. alv. 10 %
Ilmoitetut lipunhinnat sisältävät toimitusmaksun 2 €/lippu
Katso tarkemmat hinnat, tutustu pohjakarttaan ja varaa väliaikatarjoilut sekä muuta tärkeää tietoa Liput ja palvelut -osiosta!

Lisätietoa näytelmästä

Kirjoita arvio näytelmästä