MATTI NYKÄNEN - HYPPY SUMUUN

Tatu Mönttinen

Vierailu päänäyttämöllä 9.12.2020 klo 19

Tiedät nimen.

Tiedät lööpin.

Tunsitko ihmisen niiden takana?

Ympäri Suomea ja Eurooppaa kiertänyt monologinäytelmä raottaa ovea Suomen legendaarisimman urheilijan mieleen. Mitä Matti Nykänen haluaa sanoa elämästään ja hyppyuran jälkeisistä vuosista? Entäpä hänen läheisensä Matista?

Näyttelijä Tatu Mönttisen kirjoittaman esityksen lähes kaikki repliikit ovat oikeasti sanottuja. Tule katsomaan mitä sanottavaa Nykäsellä on rakkaudesta, masennuksestaan, perheestään, strippausurastaan, unohtamatta tietenkään Matin legendaarisia lausahduksia.

"4 tähteä. Aivan kuin lavalla tapahtuisi jotain teatteria suurempaa – ensin ihmisen empivä kohtaaminen, sitten häneen syvällinen tutustuminen, lopulta hyvästi jättö." Aamulehti

****

”Esityksen käsikirjoittajan ja sen upealla tavalla näyttelevän Tatu Mönttisen hyppyjälkiä voi seurata ilon ja surun kyyneleiden samaan aikaan virratessa. ” Katsojapalaute

Ohjaus:

Seppo Honkonen

Lavalla:

Tatu Mönttinen

Äänisuunnittelu:

Juuso Voltti

Ääninäyttelijät:

Elsa Saisio, Kai Vaine ja Riku Korhonen

Kesto:

1 t 50 min (sis. väliajan)

* * *

HUOM! Paikkanumerointi ei valitettavasti ole käytössä esityksessä. Tämä koskee myös aikaisemmin ostettuja ja varattuja lippuja, jotka kelpaavat sellaisenaan esitykseen.

Seuraava esitys

Ke 9.12. klo 19:00

Osta liput

Lippujen hinnat

Peruslippu

20€

Eläkeläinen / Työtön

20€

Opiskelija / Lapsi

20€

Lipun hinnat sis. alv. 10 %
Ilmoitetut lipunhinnat sisältävät toimitusmaksun 2 €/lippu
Katso tarkemmat hinnat, tutustu pohjakarttaan ja varaa väliaikatarjoilut sekä muuta tärkeää tietoa Liput ja palvelut -osiosta!

Lisätietoa näytelmästä

Kirjoita arvio näytelmästä