MINÄ MAALAAN TEIDÄT KAIKKI

Iida Hämeen-Anttila

Vierailu päänäyttämöllä 30.9.2020 klo 19

”Aina tulee niitä pieniä rakoja, joista maailma näyttäytyy jonain aivan muuna, ja minulla on ilo saada siitä hetkestä kiinni. Se on minun työtäni, uuvuttaa maailma niin, että se näyttäytyy minulle.” Helene Schjerfbeck

Minä maalaan teidät kaikki kertoo taidemaalari Helene Schjerfbeckistä. Näytelmä on dialogi taiteilijuudesta. Vuoropuhelua esityksessä käyvät näyttelijä ja tanssija. Se, mikä Helenen maalauksissa on viiva tai siveltimen veto, on esityksessä liike, ääni ja sana. Näyttämöllä on Helene uransa eri vaiheissa, omakuvien äärellä ja Ihailija, joka pohtii suhdettaan Helenen taiteeseen sekä hänen perintöään jälkipolville.

Kevyt ja syvällinen, sekä aisteissaan ja tunteissaan vahva näytelmä pureutuu konkreettisesti taiteilijuuteen, taiteilijan työhön. Sen haasteisiin, innoituksen lähteisiin ja henkilökohtaisiin voittoihin – jotka usein ovat jotakin aivan muuta, kuin mitä maailma katsoo voitoksi.

Käsikirjoitus ja esitysdramaturgia:

Iida Hämeen-Anttila

Ohjaus:

Kati Outinen

Koreografia:

Annatuuli Saine

Rooleissa:

Kati Outinen ja Annatuuli Saine

Kesto:

1 t 50 min (sis. väliajan)

Lippujen hinnat

Peruslippu

28€

Eläkeläinen / Työtön

28€

Opiskelija / Lapsi

28€

Lipun hinnat sis. alv. 10 %
Ilmoitetut lipunhinnat sisältävät toimitusmaksun 2 €/lippu
Katso tarkemmat hinnat, tutustu pohjakarttaan ja varaa väliaikatarjoilut sekä muuta tärkeää tietoa Liput ja palvelut -osiosta!

Lisätietoa näytelmästä

KORONAN TUOMIA RAJOITUKSIA

Teatterimme päänäyttämön kaikissa SYYSKUUN esityksissä -myös vierailuissa- on myynnissä 60 paikkaa/esitys.

Huomioithan, että valitettavasti paikkanumerointi ei ole käytössä. Tämä koskee myös aikaisemmin ostettuja lippuja. Istumapaikalle tullaan ohjaamaan henkilökohtaisesti. Katsomon ovet avataan 30 minuuttia ennen esityksen alkamista, jotta voidaan välttää ruuhkautuminen.

Syyskuun esityksissä pyörätuolipaikkoja on 2/esitys.

Seuraamme aktiivisesti kansallisia ja alueellisia Korona-ohjeistuksia. Teatterissa käyntiä koskevat tarkemmat ohjeistukset julkaistaan pian. Ethän tule oireisena teatteriin!

Kirjoita arvio näytelmästä