Nunnia ja konnia

Komediallinen menestysmusikaali

Hauska ja vauhdikas musikaali NUNNIA JA KONNIA kertoo Deloris Van Cartier -nimisestä kapakkalaulajattaresta, joka joutuu todistamaan murhaa ja todistajansuojeluohjelman ajaksi poliisi piilottaa hänet nunnaluostariin. Luostarin perinteet ja räiskyvän Deloriksen ajatukset joutuvat törmäyskurssille.

Musikaali pohjautuu Whoopi Goldbergin tähdittämään suosittuun Sister Act -elokuvaan (1992), jonka pohjalta tehtyä näyttämöversiota on esitetty menestyksekkäästi eri puolilla maailmaa vuodesta 2006 lähtien.

Ohjaaja Kimmo Virtanen ja lavastaja Alisha Davidow ovat toisilleen tuttu työpari ja työskennelleet yhdessä aiemmin mm. Helsingin ja Turun kaupunginteattereissa.

Kapellimestari Mikko Pellisen luotsaaman 14 hengen orkesterin säestyksellä kuullaan sekä menevää discoa että sielukasta soulia. Orkesterin lisäksi esiintyjiä on lavalla 15, pukuja kymmenittäin.

Koreografi Jari Saarelainen on tullut tunnetuksi mm. MTV3:n Tähdet, tähdet -ohjelman koreografioista, samoin Tampereen Työväen Teatterin Billy Elliot musikaalin tanssit ovat hänen käsialaansa.

Ja mukana tietysti teatterimme oma taiteellinen tekijäporukkamme: pukusuunnittelija Tua Hautamäki, valosuunnittelija Veli-Matti Ersta ja äänisuunnittelija Marko Ahokangas.

Näin isoa spektaakkelia ei ole Kokkolan kaupunginteatterissa nähty vuosikausiin!

* * *

Yhteistyössä:

Keski-Pohjanmaan konservatorio

Centria-ammattikorkeakoulu

Yrkeshögskolan Novia

Rooleissa:

Teatterin koko näyttelijäkunta täydennettynä vierailijoilla.

Deloris:

Isa Lindgren-Backman (vier.).

Sävellys: Alan Menken .Sanoitus: Glenn Slater. Käsikirjoitus: Cheri Steinkellner & Bill Steinkellner. Suomennos: Heikki Sankari, Kristiina Vahvaselkä ja Jussi Vahvaselkä

Ensi-ilta 31.8.2019 päänäyttämöllä.

Ennakko-ostajan etu -3e/lippu! Voimassa 31.5. asti kaikista lipuista, myös ryhmälipuista!

Seuraava esitys

Pe 30.8. klo 19:00

Osta liput

Lippujen hinnat

Peruslippu

38€

Eläkeläinen / Työtön

34€

Opiskelija / Lapsi

30€

Ennakkoesitys pe 30.8.2019 klo 19

20€

Ennakko-ostajan etu voimassa 31.5.2019 asti

- 3€

Lipun hinnat sis. alv. 10 %
Ilmoitetut lipunhinnat sisältävät toimitusmaksun 2 €/lippu
Katso tarkemmat hinnat, tutustu pohjakarttaan ja varaa väliaikatarjoilut sekä muuta tärkeää tietoa Liput ja palvelut -osiosta!

Lisätietoa näytelmästä

Kirjoita arvio näytelmästä