Pikavoitto

Marie Jones

Kodinhoitajat Loretta ja Francis hoitavat vanhempaa miestä, Davy Mageeta tämän kotona. Naiset ovat matalapalkkaisia ja haaveilevat reissusta Barcelonaan sekä helpommasta arjesta, ainakin lapsilleen. Kun Davy ei vastaa kylpyhuoneesta, Loretta ja Francis huomaavat mahdollisuuden järjestellä itselleen lisätienestiä ja toteuttaa haaveitaan. Lopulta kuitenkin omatunto soimaa ja vaarassa ovat maine sekä työpaikka. Komediaa syntyy päähenkilöiden keksiessä peitetarinoita, jotka kertyvät yhä monimutkaisemmaksi vyyhdiksi.

Pikavoitto (Fly Me to the Moon) on irlantilaisen Marie Jonesin tuorein käsikirjoitus. Marie Jones on tunnettu Kiviä taskussa -näytelmästään, joka on saavuttanut Suomessa suuren menestyksen ja ollut ohjelmistossa lukuisissa teattereissa, myös Kokkolan Kaupunginteatterissa. Uusimman näytelmänsä, Pikavoiton Jones on kirjoittanut nykyhetken Irlantiin ja saanut siihen idean äitinsä hoitokodista Belfastista. Komedia on aiheeltaan ajankohtainen myös tämän päivän Suomessa, jossa on käynnissä keskustelu vanhustenhoidosta ja julkisen talouden menokurista. Se tarkastelee aihepiiriään lämmöllä huumorin kautta.

Näytelmän ohjaa Juha Vuorinen.

Ensi-ilta 18.1.2018

Seuraava esitys

Ke 17.1. klo 18:30

Osta liput

Lippujen hinnat

Peruslippu

24 €

Eläkeläinen / Työtön

22 €

Opiskelija / Lapsi

15 €

Ennakkoesitys

15 €

Ryhmäalennus alk. 20 henkilön ryhmälle

- 1 €

Lipun hinnat sis. alv. 10 %
Ilmoitetut lipunhinnat sisältävät toimitusmaksun 2 €/lippu
Katso tarkemmat hinnat, tutustu pohjakarttaan ja varaa väliaikatarjoilut sekä muuta tärkeää tietoa Liput ja palvelut -osiosta!

Lisätietoa näytelmästä

Kirjoittanut

Marie Jones

Suomennos

Aleksi Milonoff

Ohjaus

Juha Vuorinen

Lavastus ja pukusuunnittelu

Tua Hautamäki

Valo- ja äänisuunnittelu

Ari Auvinen

Kampaukset, maskeeraus

Jonna Kauvoniemi

Järjestäjä, kuiskaaja

Hanna Espo

Kuvankäsittely:

Tomas Jakobsson

Rooleissa:

Hanna Vähäniemi

Outi Kärpänen

Kirjoita arvio näytelmästä