TATU JA PATU, ELÄMÄ JA TEOT

Aino Havukainen - Sami Toivonen:

TURUN LINNATEATTERIN VIERAILU PÄÄNÄYTTÄMÖLLÄ 21.9.-6.10.2022

On tullut aika raottaa salaisuuden verhoa. Lavalle saapuvat Nou- hau-säätiön Noubel-mitalipalkitut tutkijat Tatu ja Patu. Kuinka heistä tuli keppi-ihmisharrastajia ja kuinka vaikea oli Tatun ja Patun teini-ikä? Millainen on Outola - ihanuuksien ihmemaa – heidän itsensä kertomana ja muiden kuvittelemana? Myös Tatun ja Patun lapsuudesta kerrotaan totuuksia ihmisjärjelle käsittämättömin keinoin.

Tatu ja Patu, elämä ja teot on pullollaan hauskoja hetkiä, outoja asioita, riemukasta musiikkia ja ennennäkemättömiä paljastuksia. Linnateatterin uutuusnäytelmä on syväluotaus ja pintaraapaisu Outolan tunnetuimpien veljesten elämään. Sen tiedot perustuvat haastatteluihin ja saatavilla olleeseen arkistomateriaaliin. Kaikkien asioiden todenperäisyyttä ei kuitenkaan ole kyetty täysin varmistamaan. Esitys sisältää myös outoja aakkosia.

”Heidän valtava intonsa oppia uuttajasamallakykynsäollaym- märtämättä yhtään mitään ovat ominaisuuksia, joita vain harvoilla on.” Mirjam Mäki, Veeran äiti.

Perustuu Aino Havukaisen ja Sami Toivosen saman nimiseen kirjaan (Otava 2018).

Dramatisointi ja ohjaus:

Sami Rannila

Lavastus:

Niina Suvitie

Pukusuunnittelu:

Anniina Kuula

Näyttelijät:

Nestori Kyyrä

Kalle Tulander

Esityksen kesto noin 40 min (ei väliaikaa)

Esitystä suositellaan perheen pienimmille 3-vuodesta alkaen.

Seuraava esitys

Ke 21.9. klo 10:00

Osta liput

Lippujen hinnat

Peruslippu

12€

Eläkeläinen / Työtön

12€

Opiskelija / Lapsi

12€

Lipun hinnat sis. alv. 10 %
Katso tarkemmat hinnat, tutustu pohjakarttaan ja varaa väliaikatarjoilut sekä muuta tärkeää tietoa Liput ja palvelut -osiosta!

Lisätietoa näytelmästä

Kirjoita arvio näytelmästä