Teatterikahvila

Teatterikahvila avoinna maaliskuussa tiistaisin klo 12-17 (16.3. klo 14-17).

Kokkolan kaupunginteatterin Teatterikahvila on avoinna tiistai-iltapäivisin klo 12-17 (16.3. poikkeuksellisesti klo 14-17.). Teatterikahvilassa pääsee lukemaan kaupunginteatterin näytelmien käsikirjoituksia, joita ei voi lukea missään muualla.

Teatterikahvilassa on lisäksi esillä mm. Koiramäen Suomen historia -näytelmän lavasteiden suunnitelmia ja pukuluonnoksia. Näin kahvilan kävijät pääsevät kurkistamaan tulevan koko perheen näytelmän kulissien taakse jo ennen ensi-iltaa.

Teatterikahvilan toiminnasta vastaa Teatteriravintola Lumo. Alakerran tiloista löytyy väljät kahvilatilat, jossa voi nauttia iltapäiväkahveista tai -teestä rauhallisessa tunnelmassa. Tilaan voi tulla myös tekemään turvallisen etätyöiltapäivän.

. . .

Arkkitehti Ole Gripenbergin suunnittelema Teatteritalo Vartiolinna edustaa 1920-luvun klassistista arkkitehtuuria ja historiallinen rakennus antaa kahvilalle näyttävät puitteet. Kahvilatoiminnan kautta kaupunginteatteri haluaa tuoda esille tilojen monipuolisia käyttömahdollisuuksia.

- Esitystoiminnan salliessa teatterin tiloja voi vuokrata myös juhliin ja kokouksiin. Uusi teatterikahvila antaa hyvän mahdollisuuden tutustua tiloihin etukäteen, jos tilojen vuokraus kiinnostaa. Tarjoilut juhliin ja kokouksiin hoituvat myös Teatteriravintola Lumon kautta, ravintolapäällikkö Pepita Alasimi kertoo.

Normaalioloissa teatterilta löytyy erilaisia tiloja 20-85 hengen ryhmille ja jos tapahtumaan ei kuulu ruokailua omassa pöydässä, alakerran yhdistettyyn saliin sopii jopa 200 hengen ryhmä. Koronarajoitusten aikaan tilojen maksimiryhmäkoot arvioidaan turvavälit huomioiden.

Teatteriesitykseen tulevat ryhmät voivat tiedustella kokoustilaa ilmaiseksi käyttöönsä ennen esitystä! Esitystoiminnan salliessa Teatteritalon 197-paikkainen päänäyttämö ja 60-paikkainen pieni näyttämö Katariinan kamari ovat myös vuokrattavissa kokous- ja juhlakäyttöön.

Lisätiedot ja tilaukset / Teatteriravintola Lumo:

sähköposti: Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet

puh. 044 7809 220