Hinnasto

 

Peruslippu

Eläk./työtön

Opisk./lapsi

Pala palalta pois

24 €

22 €

15 €

Vertigo

26 €

22 €

16 €

Aladdin ja ihmeellinen lamppu

18 €

18 €

12 €

Koukussa

26 €

22 €

16 €

The Pop-Oz

0 €

0 €

0 €

CAROLA - Sydämeen jäi soimaan

34 €

30 €

26 €

Veren maku

24 €

22 €

15 €

Teatterilippujen myynti ja varaaminen

Pohjanmaan Lipputoimisto puh. 0600 95020 (1,98 € min + pvm + mpm)puhelinmyynti ja -varaukset ma–pe klo 11–17. Lipputoimiston myyntipisteet Kokkolassa Kokkolan Matkailu Chydenia kauppakeskuksessa (Tehtaankatu 3–5) avoinna ma–pe 9–17 ja Luckan Kokkolan kaupunginkirjastossa os. Isokatu 3 (ma–pe klo 10–16) ja Prisma (Prismantie 1) avoinna ma–la 8–22 ja su 10–21. Kaikki Pohjanmaan Lipputoimiston myyntipisteet löydät sivuilta www.lipputoimisto.fi.

Ryhmäliput alkaen 20 henkilön ryhmälle -1 € / lippu. Ryhmävaraukset on vahvistettava viimeistään 3 viikkoa ennen esitystä, yli 60 hlön ryhmät 4 viikkoa ennen esitystä. Pohjanmaan Lipputoimisto toimittaa ja laskuttaa ryhmäliput vahvistuksen jälkeen. Postitus 4 €/lähetys, laskutuslisä 4 €/lähetys.

Ovimyynti avautuu 1 h ennen esitystä p. 044 780 9220. Palvelemme silloin ensisijaisesti esitykseen saapuvia. Varatut yksittäiset liput tulee lunastaa viimeistään ½ tuntia ennen esitystä, jonka jälkeen lunastamatta jääneet vapautetaan myyntiin.

Tilausnäytökset

Voit ostaa ryhmällesi kokonaisen näytöksen edullisempaan tilausnäytöshintaan. Aulatilat ja Teatteriravintola Lumo ovat silloin täysin vain teidän käytössä. Pyrimme sovittelemaan esitysaikaa juuri teidän tarkoituksiinne sopivaksi, tarvittaessa myös ilmoitettujen esitysaikojen ulkopuolelle. Tiedustelut puh. 044 780 9209/ markkinointisihteeri.

Anna lahjaksi teatterielämys

Teatterin lahjakortti on haluttu lahja teatterin ystävälle. Lipputoimiston lahjakortti on käypää valuuttaa vuoden ostopäivästä. Myynnissä kaikissa Pohjanmaan Lipputoimiston myyntipisteissä.

Vip-lippu

Mieluisa tapa muistaa päivänsankaria, yhteistyökumppaneita tai työntekijöitä on tarjota heille teatterin VIP-LIPPU. Vip-lippu sisältää teatterilipun lisäksi tervetulomaljan ja kakkukahvit väliajalla. Hinta teatterin omiin aikuisten esityksiin: Linnan juhlat 35 €/hlö ja Lymyilevä Kokkola-revyy 44 €/hlö.

Arvosetelit

Kokkolan Kaupunginteatteri hyväksyy seuraavat arvosetelit maksuvälineenä: Virikeseteli (Luottokunta), Tyky-KuntoseteliPlus (RJ Kuntoseteli Oy), Kulttuuriseteli (Smartum Oy), Superseteli (Suomen Hoitoseteli Oy). Arvoseteleillä maksettaessa liput tulee lunastaa ennakkoon.

Liput voi nyt maksaa nettikaupassa myös kulttuuriedulla. Tällä hetkellä yhden kappaleen 1 kpl tilauksen voi maksaa joko ePassilla tai Smartum Saldolla.

HUOMIOITHAN, ETTÄ OSTOSKORISSA VOI OLLA AINOASTAAN YKSI LIPPU KUN HALUAT MAKSAA KULTTUURIEDULLA!

Näytännön peruuntuminen

Tapahtuu vain ylivoimaisen esteen sattuessa. Katsoja voi tällöin vaihtaa lippunsa uuteen tai saa maksamastaan rahat takaisin. Teatteri ei korvaa muita kuluja.