Hinnasto

 

Peruslippu

Eläk./työtön

Opisk./lapsi

KOIRAMÄEN SUOMEN HISTORIA

20€

20€

15€

LUVATTU MAA

28€

24€

20€

MAKKARAKEITTOA

28€

24€

20€

FINNHITS

30€

26€

20€

POHJALAISIA

32€

28€

24e

POHJALAISIA - BEHIND THE SCENES

10€

10€

10€

Lipunmyynti on avoinna 17.8.2021 alkaen ti-to klo 12-17, pe klo 12-19 ja aina tuntia ennen esitystä.

Lippuja ja lahjakortteja kätevästi netistä sivuiltamme www.kokkolanteatteri.fi sekä kaikista Netticketin myyntipaikoista kautta Suomen.

Kokkolan kaupunginteatteri, Torikatu 48, 67100 Kokkola (käynti pääovesta).

Teatterilta ja netistä ostaessasi liput ilman palvelumaksua.

Netticketin myyntipisteissä palvelumaksu alk. 1,50/lippu. Kaikki Netticketin myyntipisteet löydät os. www.netticket.fi/myyntipisteet.

Huom. Kokkolalaisten tulee lunastaa yksittäisliput viimeistään 2 vrk ennen esitystä, muu paikkakuntalaisten erikseen sovitusti.

* * *

HUOMIOITAVAA!

Huomioithan, että katsomoissamme on käytössä joka toinen paikka (voimassa 14.10.2021 saakka). Päänäyttämön katsomoon voit hankkia numeroidun paikan lipunmyynnistä tai nettikaupastamme. Katariinan kamarin paikat ovat numeroimattomia ja käytössä olevat istuimet on merkitty. Päänäyttämön katsomon ovet avataan 10 minuuttia ennen esityksen alkamista. Velvoitamme katsojiamme käyttämään kasvomaskia kaikissa teatterin tiloissa.

Seuraamme aktiivisesti kansallisia ja alueellisia Korona-ohjeistuksia.

Ethän tule oireisena teatteriin!

Ryhmäliput ja tilausnäytökset

Ryhmäliput alkaen 20 henkilön ryhmälle -1 € / lippu. Ryhmävaraukset on vahvistettava viimeistään 4 viikkoa ennen esitystä. Teatteri toimittaa ja laskuttaa ryhmäliput vahvistuksen jälkeen. Postituskulut 5 euroa/lähetys.

Voit ostaa ryhmällesi kokonaisen näytöksen edullisempaan tilausnäytöshintaan.

Pyrimme sovittelemaan esitysaikaa juuri teidän tarkoituksiinne sopivaksi, tarvittaessa myös ilmoitettujen esitysaikojen ulkopuolelle. Tiedustelut puh. 040 8068 272 / Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet.

Anna lahjaksi teatterielämys

Teatterin lahjakortti on toivottu lahja teatterin ystävälle. Lahjakortin voi ostaa haluamalleen summalle ja se on voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjakortin summan voi käyttää joko kerralla tai osissa. Lahjakortteja voi ostaa teatterin lipunmyynnistä puh. 040 806 8272 avoinna ti-to 12-17, pe klo 12-19 ja tunnin ennen esityksiä. Huom. Lipunmyynti teatterin aulassa on suljettuna loma-aikoina ja juhlapyhinä sekä muissa poikkeustapauksissa.

Lahjakorttiostoksille pääset kätevästi netin kautta ihan milloin vain:

TÄSTÄ KLIKKAAMALLA SUORAAN LAHJAKORTTI OSTOKSILLE!

Vip-lippu

Mieluisa tapa muistaa päivänsankaria, yhteistyökumppaneita tai työntekijöitä on tarjota heille teatterin VIP-LIPPU. Vip-lippu sisältää teatterilipun lisäksi lasin kuohuviiniä teatteriin saapuessa. Vip-lipun hinta puhenäytelmiin 33-35,- perushinta / 29-31,- eläkeläinen ja työtön.

Arvosetelit

Kokkolan Kaupunginteatteri hyväksyy seuraavat arvosetelit maksuvälineenä: Virikeseteli (Luottokunta), Tyky-KuntoseteliPlus (RJ Kuntoseteli Oy), Kulttuuriseteli (Smartum Oy), Superseteli (Suomen Hoitoseteli Oy). Arvoseteleillä maksettaessa liput tulee lunastaa ennakkoon.

Liput voi nyt maksaa nettikaupassa myös kulttuuriedulla. Tällä hetkellä yhden kappaleen 1 kpl tilauksen voi maksaa joko ePassilla tai Smartum Saldolla.

HUOMIOITHAN, ETTÄ OSTOSKORISSA VOI OLLA AINOASTAAN YKSI LIPPU KUN HALUAT MAKSAA KULTTUURIEDULLA!

Näytännön peruuntuminen

Tapahtuu vain ylivoimaisen esteen sattuessa. Katsoja voi tällöin vaihtaa lippunsa uuteen, teatterin lahjakorttiin tai saa maksamastaan rahat takaisin. Teatteri ei korvaa muita kuluja. Lipun lunastaneisiin ja -varanneisiin ollaan välittömästi yhteydessä, kun tieto peruutuksesta tulee.

Teatterikorttiedut

Teatterialankortilla 20 €/lippu teatterin omiin esityksiin (ei koske vierailuja).

Etu on henkilökohtainen. Kortti tulee esittää lippua lunastaessa. Hinta on voimassa toistaiseksi.

Lipunmyynti 040 806 8272 avoinna ti-to 12-17, pe 12-19 ja tuntia ennen esityksiä.

Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet