Hinnasto

 

Peruslippu

Eläk./työtön

Opisk./lapsi

Nunnia ja konnia

38€

34€

30€

Loviisa - Niskavuoren nuori emäntä

26€

22€

16€

Hämähäkkinaisen suudelma

24€

22€

16€

Eino Leinon eksät

20€

20€

20€

Jazztrio HERD

25€

25€

15€

Veikko-pappa ja 101 yhteyttä maailmaan

10€

10€

10€

Akseli Klonkin minifestarit lapsille

8€

8€

8€

Teatterilippujen myynti ja varaaminen

Kokkolan kaupunginteatteri puh. 040 8068272, Torikatu 48 (käynti pääovesta): Avoinna ti–to klo 12-17 ja pe 12–19 sekä aina tuntia ennen esitystä. Varatut yksittäiset liput tulee lunastaa viimeistään ½ tuntia ennen esityksen alkua. Ei palvelumaksua.

Osta liput kätevästi netistä ilman palvelumaksua www.kokkolanteatteri.fi.

Lippujamme myyvät Netticketin myyntipisteet kautta Suomen, Kokkolassa Luckan Kokkolan kaupunginkirjastossa (Isokatu 3) ma-pe klo 10-16. Kaikki myyntipisteet löydät os. www.netticket.fi/myyntipisteet. Myyntipisteissä palvelumaksu alkaen 1,50/lippu.

Ryhmäliput ja tilausnäytökset

Ryhmäliput alkaen 20 henkilön ryhmälle -1 € / lippu. Ryhmävaraukset on vahvistettava viimeistään 4 viikkoa ennen esitystä. Teatteri toimittaa ja laskuttaa ryhmäliput vahvistuksen jälkeen. Postituskulut 5 euroa/lähetys.

Voit ostaa ryhmällesi kokonaisen näytöksen edullisempaan tilausnäytöshintaan. Aulatilat ja Teatteriravintola Lumo ovat silloin täysin vain teidän käytössä. Pyrimme sovittelemaan esitysaikaa juuri teidän tarkoituksiinne sopivaksi, tarvittaessa myös ilmoitettujen esitysaikojen ulkopuolelle. Tiedustelut puh. 040 8068 272.

Anna lahjaksi teatterielämys

Teatterin lahjakortti on toivottu lahja teatterin ystävälle. Lahjakortin voi ostaa teatterin lipunmyynnistä haluamalleen summalle ja se on voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjakortin summan voi käyttää joko kerralla tai osissa. Lipunmyynti puh. 040 806 8272 avoinna ti-to 12-17, pe klo 12-19 ja tunnin ennen esityksiä.

Vip-lippu

Mieluisa tapa muistaa päivänsankaria, yhteistyökumppaneita tai työntekijöitä on tarjota heille teatterin VIP-LIPPU. Vip-lippu sisältää teatterilipun lisäksi lasin kuohuviiniä teatteriin saapuessa. Vip-lipun hinta puhenäytelmiin 31,- perushinta / 27,- eläkeläinen ja työtön, musikaali 43,- perushinta / 39,- eläkeläinen ja työtön.

Arvosetelit

Kokkolan Kaupunginteatteri hyväksyy seuraavat arvosetelit maksuvälineenä: Virikeseteli (Luottokunta), Tyky-KuntoseteliPlus (RJ Kuntoseteli Oy), Kulttuuriseteli (Smartum Oy), Superseteli (Suomen Hoitoseteli Oy). Arvoseteleillä maksettaessa liput tulee lunastaa ennakkoon.

Liput voi nyt maksaa nettikaupassa myös kulttuuriedulla. Tällä hetkellä yhden kappaleen 1 kpl tilauksen voi maksaa joko ePassilla tai Smartum Saldolla.

HUOMIOITHAN, ETTÄ OSTOSKORISSA VOI OLLA AINOASTAAN YKSI LIPPU KUN HALUAT MAKSAA KULTTUURIEDULLA!

Näytännön peruuntuminen

Tapahtuu vain ylivoimaisen esteen sattuessa. Katsoja voi tällöin vaihtaa lippunsa uuteen tai saa maksamastaan rahat takaisin. Teatteri ei korvaa muita kuluja. Lipun lunastaneisiin ja -varanneisiin ollaan välittömästi yhteydessä, kun tieto peruutuksesta tulee.

Ammattilaiskorttiedut

Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa Teatterikortti on teattereiden henkilökunnalle ja sen edustajille tarkoitettu etukortti. Muutokset hinnoissa ovat mahdollisia, ja edut voivat vaihdella tuotannoittain. Voimassa oleva kortti tulee esittää lippuja lunastettaessa.

Kokkolan kaupunginteatterin hinnat ammattilaiskortilla ovat 10,- teatterin puhenäytelmät ja 25,- musikaali Nunnia ja konnia.