Hinnasto

 

Peruslippu

Eläk./työtön

Opisk./lapsi

PÄÄMÄÄRÄ - Tampereen Teatterikesässä 4.-5.8.

28€

24€

18€

KOIRAMÄEN SUOMEN HISTORIA

20€

20€

15€

LUVATTU MAA

28€

24€

20€

MAKKARAKEITTOA

28€

24€

20€

FINNHITS

30€

26€

20€

POHJALAISIA

32€

28€

24e

Lipunmyynti on avoinna ti-to klo 12-17, pe klo 12-19 ja aina tuntia ennen esitystä. Lipunmyynti teatterilla on suljettu 29.5.-9.8.

Lippuja ja lahjakortteja kätevästi netistä sivuiltamme www.kokkolanteatteri.fi sekä kaikista Netticketin myyntipaikoista kautta Suomen.

Kokkolan kaupunginteatteri, Torikatu 48, 67100 Kokkola (käynti pääovesta).

Teatterilta ja netistä ostaessasi liput ilman palvelumaksua.

Netticketin myyntipisteissä palvelumaksu alk. 1,50/lippu. Kaikki Netticketin myyntipisteet löydät os. www.netticket.fi/myyntipisteet.

Huom. Kokkolalaisten tulee lunastaa yksittäisliput viimeistään 2 vrk ennen esitystä, muu paikkakuntalaisten erikseen sovitusti.

* * *

HUOMIOITAVAA!

Huomioithan, että verkkokaupasta tai myyntipisteistä ostetun lipun paikkanumerointi ei ole käytössä teatterimme näyttämöillä. Lipunmyyjämme antaa teatteriin saapuville katsojille oman uuden paikkanumeron huomioiden kahden metrin turvavälit muihin katsojiin ja henkilökuntaan nähden. Päänäyttämöllä samaan seurueeseen kuuluvat voivat istua yhdessä, Katariinan kamarin paikat ovat yksittäisiä. Päänäyttämön katsomon ovet avataan 30 minuuttia ennen esityksen alkamista, jotta voidaan välttää ruuhkautuminen. Velvoitamme katsojiamme käyttämään kasvomaskia kaikissa teatterin tiloissa.

Seuraamme aktiivisesti kansallisia ja alueellisia Korona-ohjeistuksia.

Ethän tule oireisena teatteriin!

Ryhmäliput ja tilausnäytökset

Ryhmäliput alkaen 20 henkilön ryhmälle -1 € / lippu. Ryhmävaraukset on vahvistettava viimeistään 4 viikkoa ennen esitystä. Teatteri toimittaa ja laskuttaa ryhmäliput vahvistuksen jälkeen. Postituskulut 5 euroa/lähetys.

Voit ostaa ryhmällesi kokonaisen näytöksen edullisempaan tilausnäytöshintaan.

Pyrimme sovittelemaan esitysaikaa juuri teidän tarkoituksiinne sopivaksi, tarvittaessa myös ilmoitettujen esitysaikojen ulkopuolelle. Tiedustelut puh. 040 8068 272 / Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet.

Anna lahjaksi teatterielämys

Teatterin lahjakortti on toivottu lahja teatterin ystävälle. Lahjakortin voi ostaa haluamalleen summalle ja se on voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjakortin summan voi käyttää joko kerralla tai osissa. Lahjakortteja voi ostaa teatterin lipunmyynnistä puh. 040 806 8272 avoinna ti-to 12-17, pe klo 12-19 ja tunnin ennen esityksiä. Huom. Lipunmyynti teatterin aulassa on suljettuna loma-aikoina ja juhlapyhinä sekä muissa poikkeustapauksissa.

Lahjakorttiostoksille pääset kätevästi netin kautta ihan milloin vain:

TÄSTÄ KLIKKAAMALLA SUORAAN LAHJAKORTTI OSTOKSILLE!

Vip-lippu

Mieluisa tapa muistaa päivänsankaria, yhteistyökumppaneita tai työntekijöitä on tarjota heille teatterin VIP-LIPPU. Vip-lippu sisältää teatterilipun lisäksi lasin kuohuviiniä teatteriin saapuessa. Vip-lipun hinta puhenäytelmiin 33-35,- perushinta / 29-31,- eläkeläinen ja työtön.

Arvosetelit

Kokkolan Kaupunginteatteri hyväksyy seuraavat arvosetelit maksuvälineenä: Virikeseteli (Luottokunta), Tyky-KuntoseteliPlus (RJ Kuntoseteli Oy), Kulttuuriseteli (Smartum Oy), Superseteli (Suomen Hoitoseteli Oy). Arvoseteleillä maksettaessa liput tulee lunastaa ennakkoon.

Liput voi nyt maksaa nettikaupassa myös kulttuuriedulla. Tällä hetkellä yhden kappaleen 1 kpl tilauksen voi maksaa joko ePassilla tai Smartum Saldolla.

HUOMIOITHAN, ETTÄ OSTOSKORISSA VOI OLLA AINOASTAAN YKSI LIPPU KUN HALUAT MAKSAA KULTTUURIEDULLA!

Näytännön peruuntuminen

Tapahtuu vain ylivoimaisen esteen sattuessa. Katsoja voi tällöin vaihtaa lippunsa uuteen, teatterin lahjakorttiin tai saa maksamastaan rahat takaisin. Teatteri ei korvaa muita kuluja. Lipun lunastaneisiin ja -varanneisiin ollaan välittömästi yhteydessä, kun tieto peruutuksesta tulee.

Ammattilaiskorttiedut

Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa Teatterikortti on teattereiden henkilökunnalle ja sen edustajille tarkoitettu etukortti. Muutokset hinnoissa ovat mahdollisia, ja edut voivat vaihdella tuotannoittain. Voimassa oleva kortti tulee esittää lippuja lunastettaessa.

Korona-pandemian tuoman epävarman tilanteen vuoksi olemme valitettavasti toistaiseksi ottaneet pois käytöstä ammattilaiskorttia normaalisti koskevat alennetut lipunhinnat. Toivomme ymmärrystä tilanteessa ja palautamme alennukset heti kun tilanne normalisoituu