Kulttuuri kuuluu kaikille!

Kaikilla on oikeus käydä konserteissa, festivaaleilla ja teattereissa vaikka oma taloudellinen tilanne olisikin hyvin tiukka. Ratkaisuksi tähän on kehitetty Kaikukortti, jolla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja kulttuuripalveluihin. Kaikukortin tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten ja perheiden mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään ja harrastaa taiteen tekemistä.

Kokkolan kaupunginteatteri on mukana Kaikukortti-toiminnassa. Mikäli sinulla on Kaikukortti, voit varata ja lunastaa maksuttoman pääsylipun itsellesi. Voit myös hankkia lipun perheeseesi kuuluvalle alle 16-vuotiaalle lapselle samaan esitykseen, johon olet itsekin osallistumassa.

Kaikukortilla on mahdollista hankkia lippuja teatterimme omiin näytelmiin. Kaikukorttilaisille on 10 paikkaa/esitys/päänäyttämö ja 5 paikkaa/esitys/Katariinan kamari. Vierailuesityksiin ja tilausnäytöksiin Kaikukorttia ei voi käyttää. Kaikukortti on voimassa 1.6.2019 -31.12.2020.

Kaikukortilla voit lunastaa lipun normaaliin tapaan teatterin lipunmyynnistä. Huomioitahan, että NetTicketin myyntipisteissä sinun on maksettava palvelumaksu, vaikka itse pääsylippu on maksuton. Liput tulisi varata ennakkoon teatterin lipunmyynnissä puh. 040 8068272 tai sähköpostitse os. Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet. Lippua ostaessa sinun tulee kertoa oman Kaikukorttisi numero.

Lisätietoa Kaiku-kortista ja Kaiku-kortin jakopisteet Keski-Pohjanmaalla ja Kruunupyyssä löydät seuraavan linkin takaa:

https://www.soite.fi/kaikukortti